Relatietherapie nodig? Snel een goede relatietherapeut vinden

Relatietherapie nodig? Het vinden van een goede relatietherapeut kan lastig zijn en daarvoor zijn wij Comundo gestart. Geen bedrijvengids met alleen maar bedrijfsgegevens, dankzij ons algoritme gaan wij echt voor jou bezig en hebben wij per plaatspagina een selectie gemaakt van de beste 9 relatietherapeuten in jouw regio.

Onze criteria en algoritme bestaat onder andere uit het inzichtelijk maken van het aantal recensies online en of het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Ben jij benieuwd welke relatietherapeuten wij in jouw regio tot beste relatietherapeuten hebben gekwalificeerd? Zoek je plaats hieronder op!

relatietherapeut vinden

Hoe werkt Comundo?

1

Jij zoekt de beste relatietherapeut
Als er langere tijd relatieproblemen zijn en jullie samen toch verder willen is relatietherapie een prima oplossing. Wij hebben per plaats de beste 9 relatietherapeuten op rij gezet.

2

Goede informatie voor een doordachte keuze
Wij denken dat iemand pas een goede keuze kan maken als hij of zij goed geïnformeerd is. Met zorg hebben wij alle informatie op onze website samengesteld.

3

Vrijblijvend en gratis offertes vergelijken
Door de offertedienst kan jij gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van relatietherapeuten in jouw regio en krijg je een goed inzicht in de prijzen.

Wat kost een relatietherapeut?

De tarieven die een relatietherapeut hanteert zijn vrij en variëren van gemiddeld €90,- tot €150,- per gesprek. De kosten hangen nauw samen met de duur van het gesprek. Een gesprek van een uur kost gemiddeld €100,-. Een gesprek van 90 minuten is vaak iets goedkoper en kost gemiddeld €130,-. Twee andere factoren die van invloed zijn op de hoogte van de prijs zijn de locatie en de tijd. De meeste relatietherapeuten rekenen een hogere prijs wanneer de sessie buiten kantoortijden plaatsvindt. Wanneer de relatietherapie bij iemand thuis is kan de therapeut reiskosten rekenen.

Veel mensen besparen op de kosten van een relatietherapeut

Als we bovenstaande prijzen in ogenschouw nemen is het dus logisch dat veel mensen de tarieven van relatietherapeuten willen vergelijken voordat zij bepalen of zij deze inhuren. Het is slim om te vergelijken en de offerteservice van Comundo kan jou snel helpen om prijsoffertes binnen te krijgen. Maak jij ook gebruik van deze service dan bespaar je al gauw 30% ten opzichte van mensen die dit niet hebben gedaan.

Voordelen van een offerteaanvraag

 • Landelijk netwerk van relatietherapeuten
 • Het aanvragen van offertes is kosteloos
 • Na de aanvraag ben je tot niets verplicht
 • Je ontvangt binnen 24 uur prijsoffertes
 • Bespaar op de kosten van relatietherapie

Hoe vul je het offerteformulier goed in?

Wij hebben met zorg ons offerteformulier samengesteld zodat deze binnen 2 minuten ingevuld kan zijn. Naast jouw volledige naam, postcode en e-mailadres vragen we om een telefoonnummer. Dit is optioneel, maar wel wenselijk. Het telefoonnummer geeft de relatietherapeut een extra mogelijkheid om met jou/jullie in contact te komen.

Wel of geen offertes vergelijken?

Bijna 90% van de bezoekers kiest ervoor om offertes te vergelijken. Toch kan het zo zijn dat jij na het lezen van de informatie op Comundo al een hele sterke voorkeur hebt voor 1 relatietherapeut uit de lijst van 9. Dan kun je in het offerteformulier optie “nee” kiezen en invullen welke relatietherapeut wij voor jou mogen benaderen. Laat ons op voorhand vertellen dat wij geen samenwerkingen hebben met relatietherapeuten. Wij zullen jouw gegevens bij de relatietherapeut aanbieden. Mocht deze het te druk hebben of er simpelweg geen belang bij hebben, nemen wij daar weer met jou contact over op.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Wij doen al het mogelijke om jouw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Zo gebruiken een TLS-script, herkenbaar aan het groene slotje in de browserbalk, en hebben wij de nodige beveiligingsplugins draaien om alle gegevens te beveiligen tegen oneigenlijk gebruik.

Bespaar kosten en vergelijk offertes

Investeer in jouw relatie. Vraag vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes op van relatietherapeuten werkzaam in jouw regio. Vragen met een (*) zijn verplicht.


  Maak je keuze:

  Welke relatietherapeut mogen wij voor jou benaderen?

  Werkzaam in alle grote plaatsen

  De relatietherapeuten uit het netwerk van onze partner(s) zijn werkzaam in bijna alle plaatsen in Nederland. Zie hieronder een overzicht van de grootste plaatsen!
  A

  B D E G H I K L M N O P R S T U V W Z

  Comundo.nl

  Comundo

  Contact

   Comundo.nl
  • Weesperstraat 105
  • 1018 VN Amsterdam
  • Nederland
  • info@comundo.nl