Fotograaf nodig? Snel een goede fotograaf vinden!

Ben je op zoek naar een fotograaf die jou goed op de foto zet? Van trouwfotograaf tot portretfotograaf, Comundo is het startpunt om de prijzen van fotografen te vergelijken. Comundo maakt het zoekproces voor jou een stuk eenvoudiger. Wij hebben voor jou de beste fotografen uit de regio bekeken aan de hand van variabelen die voor jou belangrijk kunnen zijn.

Wij zijn dus geen bedrijvengids met alleen maar bedrijfsgegevens, maar hebben de website van elke fotograaf bekeken en gecheckt. Resultaat? Een selectie van de beste fotografen voor jou! Enkele van de variabelen die wij geselecteerd hebben zijn het aantal reviews in Google en of het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

fotograaf

Hoe werkt Comundo?

1

Jij zoekt de beste fotograaf
Wanneer je een fotograaf nodig hebt voor een feestje of bruiloft kan het lastig zijn om de beste fotograaf te vinden. Wij hebben de beste fotografen voor jou op rij gezet.

2

Goede informatie voor een doordachte keuze
Wij denken dat iemand pas een goede keuze kan maken als hij of zij goed geïnformeerd is. Met zorg hebben wij alle informatie op onze website samengesteld.

3

Vrijblijvend en gratis offertes vergelijken
Door de offertedienst kan jij gratis en vrijblijvend in contact komen met fotgrafen die in jouw regio werkzaam zijn. Bovendien krijg je een goed inzicht in de prijs en werkwijze.

Hoe kies je een goede fotograaf?

De fotografen uit ons netwerk hebben allemaal een (online) portfolio waarbij je een goede indruk krijgt van het werk van de fotograaf. Het is belangrijk dat je zelf duidelijk voor ogen hebt welke stijl je zoekt in een fotograaf. Houd je van perfect en gestyled of misschien toch wat rommeliger, wil je een zwart-wit reportage of houd je van kleur. Wij raden aan om niet te bezuinigen op een fotograaf, je krijgt er spijt van als je dit over laat aan iemand die er weinig verstand van heeft.

Fotoreportages

Een echte aanrader is om een fotograaf in te huren voor een fotoproject of fotoserie. Erg populair is een fotoproject met een vast aantal dagen of weken.

Veel mensen besparen op de kosten van een fotograaf

Omdat het tarief van een fotograaf niet vaststaat is het verstandig om de prijzen van meerdere fotografen te vergelijken. Via het offerteformulier op deze pagina kan je geheel vrijblijvend en kosteloos in contact komen met meerdere fotografen uit jouw omgeving. Zo vergelijk je snel op prijs en werkwijze en bespaar je tot wel 30% ten opzichte van mensen die dit niet hebben gedaan.

Voordelen van een offerteaanvraag

 • Landelijk netwerk van fotografen
 • Het aanvragen van offertes is gratis
 • Na de aanvraag ben je tot niets verplicht
 • Reacties binnen 24 uur na jouw aanvraag

Hoe vul je het offerteformulier goed in?

Wij hebben met zorg het offerteformulier samengesteld zodat deze binnen 2 minuten ingevuld kan zijn. Naast jouw volledige naam, postcode en e-mailadres vragen we ook om een telefoonnummer. Hiermee valideert onze partner jouw verzoek en kunnen zij op hun beurt de fotograaf een hoogwaardige lead leveren.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Wij doen al het mogelijke om jouw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Zo gebruiken een TLS-script, herkenbaar aan het groene slotje in de browserbalk, en hebben wij de nodige beveiligingsplugins draaien om alle gegevens te beveiligen tegen oneigenlijk gebruik.

Wat doet een trouwfotograaf?

Door het inhuren van een van trouwfotograaf verzeker je dat jij de mooiste dag van jouw leven regelmatig kunt herbeleven. Geen enkele trouwdag is hetzelfde en een trouwfotograaf komt graag eerst bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin kun je aangeven hoe de dag gaat verlopen en wat jouw verwachtingen zijn. Indien je dit wenst wordt er gezorgd voor een persoonlijke, spontane reportage, een verhaal waarin jouw wensen centraal staan. Een goede bruidsfotograaf kent de momenten, weet waar hij/zij moet staan, heeft oog voor sfeer en detail en zal ervoor zorgen dat jij ook na het huwelijksfeest de mooie momenten van deze romantische dag kan herbeleven. Er wordt zoveel mogelijk bij bestaand licht gefotografeerd om de sfeer goed vast te leggen. Naderhand kan er nog zeer veel via beeldbewerking. Onze fotografen fotograferen in RAW en alles wordt zorgvuldig bewerkt.

Bespaar kosten en vergelijk offertes!

Vraag vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes op van fotografen werkzaam in jouw regio. Vragen met een (*) zijn verplicht.

  Indicatie van datum en tijdsduur:
  Jouw gegevens:


  Wat doet een portretfotograaf?

  Een portretfotograaf zorgt ervoor dat jij geweldig op een close-up foto komt te staan. Wij mensen vinden het vaak erg ongemakkelijk om van zo dichtbij gefotografeerd te worden. Een professionele fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een portretfoto die je met trots aan de wereld kan laten zien. De meeste portretfoto’s worden gemaakt voor een bijzondere aangelegenheid zoals een familiefoto, gezinsfoto of een zakelijke foto. Bij portretfotografie is het erg belangrijk dat de ogen van de gefotografeerde goed worden vastgelegd.

  Een portretfotograaf legt zijn werkwijze vooraf duidelijk uit en jij kan jouw wensen laten blijken. De foto’s worden doorgaans in een studio genomen, maar het is ook erg leuk om op speciale locatie te fotograferen. Het ook mogelijk om de meer standaard opties te kiezen, zoals het maken van een pasfoto voor een rijbewijs of het paspoort. Zakelijke foto’s voor de website van de werkgever, jouw eigen portfolio of een LinkedIn account, een portretfotograaf kijkt er niet meer van op.

  Wat doet een rouwfotograaf?

  Een helaas nog een ondergeschoven kindje in de wereld van fotografie is het fotograferen van een uitvaart. Het gebeurt steeds vaker dat de nabestaanden het afscheid van een dierbare willen vastleggen. Onze fotografen zijn zich ervan bewust dat een dag als deze in een roes voorbij gaat. Ze zorgen ervoor dat er op een respectvolle manier een prachtige reportage gemaakt wordt van deze emotionele dag. Het fotografisch vastleggen van een uitvaart is een vak apart. De foto’s kunnen steun bieden bij het verwerkingsproces, maar geven vaak ook steun geven aan nabestaanden die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn. Kinderen vinden de dood vaak een lastig onderwerp en aan de hand van een fotoreportage kan jij hun helpen met het verwerkingsproces. Je beslist zelf uiteraard wat er tijdens de uitvaart wordt vastgelegd.

  Wat doet een productfotograaf?

  Een product dat prachtig, scherp en professioneel gefotografeerd dient te worden? Een productfotograaf is de expert die je zoekt. De vakman of vakvrouw legt jouw producten vast door op korte afstand foto’s te maken. Dikwijls gebeurt dit in een mobiele fotostudio, gebruik makend van een softbox (fotobox), ringflitsers en speciale paraplu’s voor de belichting. Hierdoor creëert de productfotograaf de juiste compositie met een rustige achtergrond waardoor het product perfect naar voren komt. Tegenwoordig is het belangrijk dat het product van elke kant gefotografeerd wordt zodat elk detail te zien is. Productfotografie is met de komst van het internet steeds belangrijker geworden. Zo wil een bezoeker van een horlogewebsite elke kant van een horloge kunnen bewonderen. Hierin wordt het belang van de productfotograaf zichtbaar.

  Werkzaam in alle grote plaatsen

  De fotografen uit het netwerk van onze partner(s) zijn werkzaam in bijna alle plaatsen in Nederland. Zie hieronder een overzicht van de grootste plaatsen!

  Comundo.nl

  Comundo

  Belangrijke pagina’s

  Contact

   Comundo.nl
  • Weesperstraat 105
  • 1018 VN Amsterdam
  • Nederland
  • info@comundo.nl